Mobielen

Show Filters

Enig resultaat

Show Filters

Enig resultaat

Baby Mobiel

Een mobiel is een vrolijke kleurrijke accessoire voor boven de box, boven het ledikant of in de kinderkamer. Hij bestaat uit meerdere materialen en kleuren om de zintuigen van je baby zo goed mogelijk te stimuleren.

De vormen zijn vaak makkelijk te herkennen voor de baby en omdat hij zachtjes rond kan draaien is er altijd iets om naar te kijken. Ga je zelfs de onderdelen en kleuren benoemen, dan zal je baby dit ook sneller herkennen. Naast dat de handgemaakte mobiel mooi is om te zien, is het ook heel handig voor je baby om zichzelf even te vermaken.

Voor welke leeftijd zijn onze handgemaakte mobielen geschikt?

Deze handgemaakte babymobiel van Ollieszaken is geschikt voor kleine baby’s, en kan meteen na de geboorte gebruikt worden omdat het een groot vlak is die langzaam heen en weer gaat.

Wel zal je baby er het meeste plezier van hebben wanneer hij of zij ongeveer 3 maanden is. Vanaf deze tijd zal je baby kleuren en vormen gaan herkennen. Vanaf 6 maanden kan een baby even goed zien als een volwassene, dus is kijken naar kleine knuffeltjes een goede dagbesteding.

werking van een mobiel voor baby’s

Een mobiel stimuleert de nieuwsgierigheid en is super leuk om naar te kijken en te volgen. De baby kan uren zoet zijn met kijken naar de verschillende vormen en kleuren. Door hier naar te kijken creëert de kleine rust voor zichzelf, wat weer bevorderlijk is voor het inslapen.

Gebruik je de mobiel niet meer in de box, dan is hij ook een mooie accessoire in de kinderkamer.

Baby mobielen op op maat gemaakt

Wij van Ollieszaken maken deze mobiel zelf, dit maakt dat hij uniek is. Heb je zelf wensen of ideeën voor een mobiel, dan kunnen wij dit in overleg ook maken.

Specificaties van de mobielen van Ollieszaken

De handgemaakte unieke mobiel bestaat uit een houten basis met daaraan vilten accessoires en kralen. Hij heeft een doorsnede van 30cm.

Ze zijn eenvoudig te bevestigen aan een box of een ander hoog voorwerp

*Onze producten zijn handgemaakt van duurzame materialen waarin wij ons uiterste best hebben gemaakt deze zo veilig mogelijk te produceren. We raden wel aan om de artikelen alleen onder toezicht te gebruiken.

Heeft u vragen over de baby mobiel, neem dan even contact met ons op via de contactpagina.