Wagenspanners

Show Filters

Toont alle 3 resultaten

Show Filters

Toont alle 3 resultaten

Handgemaakte Wagenspanners

Een kleintje die je graag bezig wilt houden als je op stap bent in de wagen? Wagenspanners zijn dan natuurlijk ideaal! Ze zijn vrolijk en maken een grappig geluidje zodat je kleintje een vrolijke bui is. De wagenspanners hang je gemakkelijk in de kinderwagen en kan je ook gemakkelijk weer verwijderen. De wagenspanners worden in verschillende leuke en vrolijke kleurtjes aangeboden.

Werking van de wagenspanners

Ollieszaken heeft prachtige handgemaakte wagenspanners in haar eigen collectie. De handgemaakte wagenspanners zijn een leuk en uniek detail voor jouw kinderwagen of Maxi-Cosi. Gemaakt van duurzame materialen en met veel zorg met de hand in elkaar gezet.

Door het grijpen naar de kleurrijke onderdelen beseft een baby dat hij zijn handen kan gebruiken en zo spulletjes kan pakken en ontdekt het nieuwe geluiden.

Wagenspanners zijn een leuke accessoires om je kinderwagen op te vrolijken en zijn goed voor de ontwikkeling van jouw kleintje! De kleurrijke wagenspanners in verschillende kleurrijke thema’s stimuleren de oog-handcoördinatie van baby’s al vroeg in de ontwikkeling.

Voor welke kinderwagens zijn onze wagenspanners geschikt?

Ze zijn dus al meteen na de geboorte te gebruiken, maar je baby gaat hem helemaal waarderen wanneer hij of zij ongeveer twee maanden is. Vanaf deze leeftijd worden kleuren en vormen steeds duidelijker. Hij is ongeveer te gebruiken tot ongeveer 9 maanden, daarna is de kans te groot dat het kindje gaat spelen met de wagenspanner en zich bezeerd aan bijvoorbeeld de clips.

De wagenspanners van Ollieszaken worden allemaal met zorg samengesteld. Passend bij elke wagen en stijl. Door de handige bevestigingsclips zijn ze gemakkelijk te bevestigen aan de kap van de kinderwagen of Maxi-Cosi. Ze zijn onder andere geschikt voor de Joolz, Mutsy, Bugaboo en de Stokke kinderwagen.

Meestal passen ze op de voorkant van de kap van de kinderwagen, is deze te dik dan kan hij aan de binnenkant van de kap. In het assortiment zitten twee verschillende wagenspanners. Een minimalistische met houten ringen, en een met vilten hangers. Deze zijn eenvoudig op de wagenspanner te bevestigen en weer weg te halen. De wagenspanners met vilten hangers zijn er in verschillende modellen, passend bij het seizoen of bij het thema van de babykamer.

De wagenspanner van Ollieszaken, een leuk cadeau om te geven én om te krijgen.

Belangrijke informatie over onze producten

De handgemaakte wagenspanner bestaande uit houten kralen, bevestigingsclips, houten ringen of vilten knuffeltje, en heeft een totale afmeting van 40 cm. De vilten onderdelen blijven het mooiste wanner ze met de hand gewassen worden.

*Onze producten zijn handgemaakt van duurzame materialen waarin wij ons uiterste best hebben gemaakt deze zo veilig mogelijk te produceren. We raden wel aan om de
artikelen alleen onder toezicht te gebruiken.

Heeft u vragen over onze wagenspanners, neem dan even contact met ons op via de contactpagina.