Rammelaars

Show Filters

Toont alle 9 resultaten

Handgemaakte rammelaars

De gehaakte rammelaars van Ollieszaken zijn met heel veel liefde handgemaakt. Dit maakt de gehaakte rammelaar niet alleen uniek om mee te spelen, maar ook uniek om neer te zetten op de babykamer. Het is dus ook een heel geschikt kraamcadeau.

Wat is een rammelaar

Een rammelaar is een uniek stuk baby speelgoed wat een rammelend geluid maakt als je kindje hem beweegt. De rammelaar zelf wordt al duizenden jaren gebruikt. In de twaalfde eeuw werden ze gemaakt van aardewerk, tussen de 12e en 14e eeuw van keramiek en na de 15e eeuw van metaal. Gelukkig voor ons worden rammelaars in deze tijd van een veel zachter materiaal gemaakt. Je moet er toch niet aan denken dat je baby met een hard stuk speelgoed in de box ligt.

Rammelaars vanaf welke leeftijd?

Voor een baby is een rammelaar een van de eerste dingen waar ze zelf mee kunnen spelen, en die ook echt geluid maken wanneer ze er mee bewegen. Kijk hoe vrolijk je kindje wordt op het moment dat hij of zelf ontdekt dat wanneer de rammelaar heen en weer gaat, er een geluid uit komt. Baby’s kunnen vanaf ongeveer 3 maanden zelf de rammelaar aanpakken, een maand later kunnen ze de rammelaar ook zelf pakken. Ze willen het speelgoed dan graag tegen zichzelf aandrukken, daarom zijn de rammelaars van Ollieszaken ook zo geschikt, deze zijn lekker zacht en knuffelbaar en makkelijk te pakken door de verschillende vormen.

Rammelaars van 100% wol

Deze handgemaakte gehaakte rammelaars bevatten een zacht rammelend geluid als je baby hem heen en weer beweegt. Hij is gemaakt van 100% wol, en gevuld met zacht polyester. De ogen zijn gemaakt van plastic en speciaal ontworpen zodat ze veilig in de rammelaar blijven zitten.

Doordat de rammelaar met veel liefde met de hand gemaakt is, zal je baby deze liefde ook voelen wanneer er mee gespeeld wordt. Ollieszaken verkoopt rammelaars in verschillende soorten en afmetingen. Zo hebben we bijvoorbeeld een rammelaar in de vorm van een beer en een in de vorm van een konijn. Wij proberen altijd innovatief te zijn met artikelen, dus binnenkort komen er meer unieke rammelaars op de website.

De rammelaars van Ollieszaken, een leuk cadeau om te geven én om te krijgen.

Belangrijke informatie m.b.t. onze producten

De handgemaakte gehaakte rammelaar bestaat uit 100% wol en is gevuld met zacht polyester. De rammelaar blijft het mooiste wanneer hij met de hand gewassen wordt. 

*Onze producten zijn handgemaakt van duurzame materialen waarin wij ons uiterste best hebben gemaakt deze zo veilig mogelijk te produceren. We raden wel aan om de artikelen alleen onder toezicht te gebruiken.

Heeft u vragen over onze rammelaars, neem dan even contact met ons op via de contactpagina.